www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Wekelijkse roast met The Burn op Comedy Central

Binnenkort eindelijk weer eens wat leuks op Comedy Central na de schier eindeloze herhalingen van Amerikaanse sitcoms: The Burn With Jeff Ross. In deze show spendeert Roastmaster Ross 22 minuten aan het ‘roasten’ van Amerikaanse politici, atleten en niet te vergeten B-lijst beroemdheden.

The Burn with Jeff Ross

Ross en zijn celebrity vriendjes en collega’s kijken naar wat er mis is met de wereld en de mensen die dit allemaal laten gebeuren. Lance Armstrong, John Stamos, Kanye West, Neil Armstrong, geen ster is veilig voor Jeff Ross.

Vanaf 23 augustus elke vrijdag en zaterdag om 21.10 uur op Comedy Central en vanaf 14 september elke zaterdag en zondag om 22.30 uur op Comedy Central Extra.

Categorie: Op tv | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.