nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Wilhelmina Huiskamerfestival 2013

Op vrijdag 6 en zaterdag 7 september 2013 vindt de 8e editie het Wilhelmina Huiskamerfestival plaats. Tijdens dit tweedaags theaterfestival worden 27 huiskamers in Oud-West omgetoverd tot kleine theaters.

Bezoekers zien per avond drie voorstellingen van ieder 30 minuten. Tussen de optredens door loopt het publiek van huiskamer naar huiskamer.

De line up bestaat uit o.a. De Andersons, Ibo Bakker, Maarten Ebbers, Nina de la Croix, Eva Crutzen, Claar van der Does, Tim Fransen, Jasper van Kuijk, Maartje & Kine, Rene van Meurs, Merel Moistra, Ernst van der Pasch, Stefan Pop, Daniëlle Schel, Kiki Schippers, Mattijs Verhallen, Maarten Willemse, Zazi en Emmelie Zipson.

Voor meer info en kaarten:
www.huiskamerfestival.nl

Categorie: Festivals | Meer over: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.