www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

TV-Lab: Teletijd

Vanaf 12 augustus is de Teletijd-app te downloaden. ‘Teletijd’ is een satirisch televisieprogramma dat zich afspeelt in 2031. In de stijl van programma’s als ‘I love the 90’s’ blikken verschillende commentatoren terug op gebeurtenissen van de jaren ná 2013.

‘Teletijd’ wordt gemaakt in het kader van TV-Lab, de week waarin de Nederlandse omroepen potentiële programma’s mogen uitproberen. Elke avond komt via de app van ‘Teletijd’ een nieuwe aflevering van het programma beschikbaar. De app is gratis te downloaden op iPhone, iPad en Android-telefoons.

‘Teletijd’ is een productie voor de VARA van Het Station, een samenwerkingsverband tussen cabaretier Jan-Jaap van der Wal en televisiemaker Linda Hakeboom (RamBam). Te zien zijn o.a. Thomas Gast en Merijn Scholten (als De Partizanen winnaar van het Leids Cabaret Festival) en acteurs Rick Paul van Mulligen en Mariana Aparicio Torres. Peter Jan Rens speelt een gastrol.

Categorie: Op tv | Meer over: , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.