www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Cabaret op Spotify

Deze week Nederlands cabaret.

Van Daniël Arends zijn de albums ‘Joko 79’, ‘Geen excuses’ en ‘Blessuretijd’ toegevoegd. Van Arno van der Heyden het liedjes album ‘Twaalf ambachten, dertien liedjes’. En van Roue Verveer ‘Mans genoeg’.
Zwartekat.nl op Spotify

Spotify is een muziekdienst waar een gigantisch grote hoeveelheid muziek te beluisteren is. Naast de betaalde toegang is er ook een gratis variant waarbij je tussen de nummers door een reclameboodschap hoort. Inmiddels hebben we van zo’n 506 artiesten afspeellijsten gemaakt waarmee je honderden verschillende albums kunt beluisteren.

Zwartekat.nl is ook actief op Twitter en Facebook. Volg ons!
Zwartekat.nl op Twitter
Zwartekat.nl op Facebook

Categorie: Multimedia | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.