nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Paul van Vliet dichter aan huis, Pieter Derks nar

Onder anderen Paul van Vliet en Wim de Bie doen dit jaar mee aan het festival Dichter aan Huis. Tijdens het tweejaarlijkse Haagse evenement wordt verder onder meer opgetreden door Bart Chabot, Özcan Akyol en Arie Boomsma. Het festival vindt plaats op zaterdag 5 en zondag 6 oktober in vijftig bijzondere Haagse huizen.
Den Haag FM sprak met de organisatie

Pieter Derks is dit jaar de nar bij het Gebroeders van Limburg Festival, op 23, 24 en 25 aug in Nijmegen. Hij draagt onder meer een column voor tijdens het Middeleeuws Banquet en loopt mee met de Blijde Incomste.
www.gebroedersvanlimburg.nl

Categorie: Festivals | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.