www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Jubileum Spijkers met koppen

Spijkers met Koppen

Het radioprogramma ‘Spijkers met Koppen’ viert dit seizoen het 25 jarig-jubileum.

Het jubileum wordt gevierd met in september speciale jubileumuitzendingen vanuit Maastricht, Enschede en Groningen. Op de jubeldag zelf, 5 oktober, is er vanuit de Winkel van Sinkel in Utrecht eerst een extra lange uitzending tussen 12.00 en 15.00 uur. Dat wordt gevolgd door een radiodocumentaire over het programma, gemaakt door Coen Verbraak, tussen 15.00 en 16.00 uur. En de jubeldag wordt afgesloten met een live-uitzending vanuit de Kleine Komedie in Amsterdam, tussen 16.00 en 18.00 uur.

In de Kleine Komedie praat Dolf Jansen met onder andere Marc-Marie Huijbregts, Jack Spijkerman, Erik van Muiswinkel, Jan Jaap van der Wal, Lebbis en Karin Bloemen over cabaret in Spijkers met Koppen. Hoe ver mag je gaan als cabaretier? En wanneer ga je verder? Dwars door de gesprekken heen: muziek, cabaret, oude fragmenten en historische columns.

Categorie: Op de radio | Meer over: , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.