www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Open Bak voortgezet als Open B.A.C.

Open BACIn samenwerking met Ben Lansink, één van de motoren achter de veelgeprezen en nu gestopte Open Bak in Theater De Engelenbak, gaat vanaf 1 oktober in het Betty Asfalt Complex (B.A.C) op eigen wijze weer een podium creëren voor ambitieuze talenten op het gebied van kleinkunst, muziek, cabaret, varieté etc.

Tijdens de Open B.A.C kan je kennis maken met de eerste try-outs van jong en oud talent. De avond wordt muzikaal omlijst door een klein theatraal combo o.l.v. Johan Hoogeboom, dat de artiesten ook van passende begeleiding voorziet. De Open B.A.C wordt elke dinsdag gepresenteerd door een andere presentator en de verschillende optredens duren maximaal 15 minuten.

Informatie:
Wil je zelf in de Open B.A.C optreden? Stuur een mail naar lansinkben@gmail.com.

In oktober wordt de nieuwe Open B.A.C gepresenteerd door:
1 oktober – Margreet Dolman
8 oktober – Carolien Borgers
22 oktober – Yora Rienstra
29 oktober – Hans Sibbel

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.