www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Cabaret en kleinkunst op Spotify

Deze week Nederlands cabaret.

Van Van der Laan en Woe is het album ‘Superlatief’ toegevoegd, verder drie verzamelalbums van Tineke Schouten en het liedjesalbum ‘Luister! (Dinle!)’ van Nilgün Yerli. Van Kees Torn zijn ‘Als ik het niet dacht’, ‘Mooie boel’, ‘In de gloria’, ‘Doe Mee en Win’, ‘Dood en Verderf’ (waarvoor hij de Poelifinario kreeg), ‘Einde verhaal’ en ‘Loze kreten’ te beluisteren.
Zwartekat.nl op Spotify

Spotify is een muziekdienst waar een gigantisch grote hoeveelheid muziek te beluisteren is. Naast de betaalde toegang is er ook een gratis variant waarbij je tussen de nummers door een reclameboodschap hoort. Inmiddels hebben we van zo’n 512 artiesten afspeellijsten gemaakt waarmee je honderden verschillende albums kunt beluisteren.

Zwartekat.nl is ook actief op Twitter en Facebook. Volg ons!
Zwartekat.nl op Twitter
Zwartekat.nl op Facebook

Categorie: Multimedia | Meer over: , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.