www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Mijlpaal concert Acda en De Munnik vanuit Ziggo Dome

Morgenmiddag zendt Radio 2 live het Radio 2 het Mijlpaal Concert van Acda en De Munnik uit. Live vanuit de kleine popzaal in het Ziggo Dome in Amsterdam vanaf 15.00 uur. Om 16.15 uur krijgen zij de Radio 2 Mijlpaal uitgereikt.

De Radio 2 Mijlpaal markeert elk jaar een belangrijk muzikaal moment in de carrière van een Nederlandse band of artiest. De publieke muziekzender uit met deze prijs grote waardering voor opmerkelijke prestaties binnen de Nederlandse popmuziek.

Op zaterdag 14 september is bij de NTR de tv-registratie te zien op Nederland 3.
via: Radio.nl

Categorie: Op de radio | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.