nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Muzikale Helden in De Kleine Komedie

Vanaf woensdag 11 september start de zesde editie van de muziekvoorstelling Muzikale Helden.

Tot en met 15 september zingen Sanne Wallis de Vries, Eva de Roovere, Karsu Dönmez, Dorona Alberti (Gare du Nord), Tim Kamps (Kamps & Kamps), Onno Smit (Beans & Fatback) en Jeroen Woe (Van der Laan & Woe) zingen nummers van hun eigen muzikale helden. Leo Blokhuis plaatst de nummers in de tijd met verrassende anekdotes.

Voor meer info:
www.dekleinekomedie.nl

In Muzikale Helden horen we de nummers die de zangers en cabaretiers zelf grijs hebben gedraaid, liedjes die hun muzieksmaak kleur hebben gegeven en waardoor ze wezenlijk zijn gevormd. Het zijn de nummers die je niet bij hen verwacht of liedjes die hen zo na aan het hart staan, dat het bijna eng is om ze voor publiek te zingen. Ze vertolken de liedjes niet alleen, maar vertellen er hun hoogstpersoonlijke herinneringen en verhalen bij. Hierdoor ontstaat, aangevuld door de onmetelijke muziekkennis van Leo Blokhuis, een bijzonder beeld van de popgeschiedenis en de inspiratiebronnen van hedendaagse, succesvolle zangers en zangeressen.

Muzikale Helden is een eigen productie van De Kleine Komedie. Het Parool schreef: ‘Muzikale Helden is een fraaie collage van mensen, muziek en geschiedenis.’ Het programma wordt geregisseerd door Dick Hauser en muzikaal ondersteund door Wouter Planteijdt, Martijn Bosman, Hein Offermans en Jan Robijns.

Categorie: Divers | Meer over: , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.
Mastodon