Vanwege het coronavirus zijn alle voorstellingen tot en met 1 juni afgelast. Controleer de website van het theater voor meer info.
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Paul de Leeuw, Liesbeth List en Jeroen Woe bij Sara op Zondag.

Vanavond start een nieuw seizoen van Sara op Zondag met Sara Kroos. Te gast zijn o.a. Paul de Leeuw, Liesbeth List, Jeroen Woe en Maaike Ouboter. Radio 2, 20.00 uur.

“Paul de Leeuw gaat later dit seizoen het theater in met zijn nieuwe voorstelling ‘Ik ben rustig’. Ook zingt hij op de cd ‘Leef!’ die volgende week uitkomt. Op ‘Leef!’ vertolken de beste Nederlandse artiesten de mooiste liedjes van Ramses Shaffy. Uiteraard ontbreekt Liesbeth List niet op ‘Leef!’ en in Sara op Zondag zij zingt haar nummer van de cd. In de Kleine Komedie staat Jeroen Woe binnenkort in de voorstelling ‘Muzikale Helden’ en bij Sara speelt hij het lied van zijn muzikale held. Maaike Ouboter gaat vanaf half september touren met de finalisten van De Beste Singer-Songwriter van Nederland en in januari solo het land in.”

Sara op Zondag wordt live uitgezonden vanuit City of Wesopa in Weesp. Het radio 2-programma over cabaret, kleinkunst en nederpop is een theatervoorstelling op zich. Als je Sara op Zondag wilt bijwonen, meld je dan aan via:
www.tickets.vara.nl

Categorie: Op de radio | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.