www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Terugluisteren: Mijlpaalconcert Acda en De Munnik, Annie MG Schmidt

Mijlpaalconcert met Acda en De Munnik op Radio 2.
8 sept 2013
8 sept 2013, vervolg
Uitreiking prijs en backstage

In het radioprogramma Woord aandacht voor Annie M.G. Schmidt. Op 7 september 1957 verscheen het laatste verhaal van Jip en Janneke, op diezelfde datum in 1968 werd de laatste aflevering van Ja zuster, nee zuster uitgezonden. In 1986 was Hanneke Groenteman in het programma ‘En dat op maandagmorgen’ in gesprek met haar over onder meer haar werk, ouder worden waardoor betutteling ontstaat en haar nog immer jonge geest. Letty Kosterman en Annie M.G. lezen voor uit Schmidt’s werk.
7 sept 2013
podcast

Categorie: Multimedia | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.