www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Cabaret en comedy op Netflix

Netflix aanbod

Sinds gisteren heeft Netflix zijn deuren geopend in Nederland. Bij deze ‘streamingdienst’ zijn tegen een vast maandelijks tarief van €7,99 films en series te bekijken. Daarnaast zijn er ook cabaretshows te vinden van onder meer Hans Teeuwen, Jochem Myjer, Herman Finkers, Daniël Arends, Ronald Goedemondt, Sanne Wallis de Vries, Jan Jaap van der Wal, Hans Liberg en anderen.

De shows zijn te bekijken op de computer, tablet, telefoons, maar ook mediaplayers en smart tv’s met internetverbinding. Voor meer info:
www.netflix.nl

De Zwartekat redactie keek al uit naar de komst van de dienst. Binnen een kwartier na lancering hadden we een abonnement en inmiddels hebben we ons er vele uren vermaakt. De eerste maand is overigens gratis, daarna €7,99 per maand en het abonnement is maandelijks op te zeggen.

Het cabaretaanbod is nog niet heel erg groot, maar dit wordt in de komende tijd verder uitgebreid. Op deze site wordt bijgehouden wat het meest recent toegevoegde aanbod is:
www.flixfilms.nl

Enne… wil je met een abonnement op het Nederlandse Netflix het Amerikaanse aanbod bekijken, met onder meer 200 comedyshows bekijken? Dat kan met een foefje.
meer info

netflix-logo

Categorie: Elders op het web | Meer over: , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.