www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nieuwe CD’s: Thijs Maas

Thijs Maas cd StudioOp maandag 23 september presenteert Thijs Maas zijn debuut-album ‘STUDIO’ in het Amsterdamse Toomler. Hij omschrijft zijn muziek als Nederlandstalige pop op de grens van jazz en theater.

Na jarenlang als theatermaker, acteur en liedschrijver te hebben gewerkt, koos Thijs Maas er in 2012 voor om zijn grootste liefde na te jagen en zich te storten op de muziek. Maas maakte de CD met Thijs Cuppen op piano, Olaf Meijer op contrabas en Klaas van Donkersgoed op drums. De CD is mede tot stand gekomen door crowdfunding via voordekunst.nl. Het resultaat is een dubbel-album met 18 liedjes.

Je kunt de presentatie gratis bijwonen, maar je moet wel even reserveren.
Toomler: CD-presentatie Thijs Maas

De redactie heeft de CD als donateur al een tijdje in huis en kan aanschaf voor 15 euro van harte aanbevelen.
bestel de CD

Categorie: CD | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.