nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

VSCD Cabaretprijzen: nieuwe vaststelling winnaar Poelifinario

Afgelopen woensdag is de jury van de VSCD Cabaretprijzen bijeengekomen om de definitieve winnaar van de Poelifinario vast te stellen. Dat meldt de Volkskrant. Aanleiding was de verwarring die afgelopen vrijdag ontstond nadat we berichtten over de onvrede van één van de juryleden over de totstandkoming van de eerdere uitslag.
Lid cabaretjury boos over wijze toekenning winnaar Poelifinario

De nieuwe vaststelling zal tijdens de uitreiking worden toegelicht. Juryvoorzitter Erik Pals in De Volkskrant: “Ik geef toe, het is tamelijk beschamend allemaal, maar we kunnen de zaak niet meer terugdraaien. Ik kan alleen maar zeggen dat ons er nu alles aan gelegen is de winnaar van de Poelifinario zo goed mogelijk te eren, en dat de jury daarbij volledig open wil zijn (..) Wij hebben met zijn zevenen allemaal tussen de veertig en vijftig voorstellingen bezocht en daarover voortdurend gediscussieerd. Soms met het mes op tafel, jazeker, maar dat onderstreept dan ook onze betrokkenheid.”

Zwartekat.nl is op 29 september aanwezig bij de uitreiking om verslag te doen.

Categorie: Prijzenfestival | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.