nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Volgende week

Volgende Week met Peter Heerschop, Viggo Waas, Richard Groenendijk en Carolien Borgers

In het nieuwe humoristische programma ‘Volgende week’ kijken Richard Groenendijk, Viggo Waas, Peter Heerschop en Carolien Borgers naar de nieuwsagenda van de komende week. De presentatie is in handen van Daphne Bunskoek. Vanaf zaterdag 19 oktober op RTL 4, om 22.30 uur.

“Wat gaat het oordeel zijn in een spraakmakende rechtszaak? Hoe verloopt een ontmoeting tussen Mark Rutte en een ander staatshoofd? Wint het Nederlandse Elftal een belangrijke wedstrijd? De panelleden buigen zich niet alleen over het landelijke nieuws maar ook over dat wat er op regionaal gebied gebeurt. Wat het onderwerp ook is de cabaretiers hebben over alles een eigen mening en steken deze niet onder stoelen of banken. Dat zij voor elke goede voorspelling die ze doen, in de ‘Volgende Week’ van volgende week punten krijgen, is slechts een belangrijke bijzaak.”
foto: Nick van Ormondt

Categorie: Op tv | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.