www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Finalisten Leeuwarder Cabaret Festival

Leeuwarder Cabaret FestivalDe finalisten van de tweede editie van het Leeuwarder Cabaret Festival zijn bekend: Fabian Franciscus, Maarten van Norren en Douwe Gerlof Heeringa. Na de halve finales op 19 en 20 oktober koos het publiek hen uit zes deelnemers.

De finalisten strijden op zaterdag 26 oktober in Debatcentrum De Bres om de winst. Naast de finalisten is er het gastoptreden van de Engelstalige comedian Bob Slayer. De presentatie is in handen van Bart Melief, vorig jaar de winnaar van de eerste editie.

Voor meer info:
www.debatcentrumdebres.nl

Categorie: Festivals | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.