nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: IDFA en comedy, Paul van Vliet, Alex Agnew

Tijdens het International Documentary Film Festival Amsterdam (IDFA) in november zijn in het Amsterdamse Toomler documentaires te zien waarin humor en stand-up comedy centraal staan. Na afloop van de films vinden er Late Night Talkshows plaats met diverse comedians van de Comedytrain, onder wie Jan Jaap van der Wal, Soundos El Ahmadi, Eric van Sauers en Roué Verveer.
programma

Paul van Vliet neemt op 26 oktober het eerste exemplaar van journalist en fotograaf Hans Willink diens debuutroman ‘De Parousiaan’ in ontvangst. In Café Stairs aan de Nieuwe Schoolstraat in Den Haag.

Alex Agnew is te horen in de Vlaamse versie van de animatiefilm ‘Free Birds’. Agnew is de stem van één van de kalkoenen die hun eigen levens en dat van de hele kalkoenenbevolking proberen te redden voordat ze als hoofdgerecht worden geserveerd tijdens de feestdagen. De film draait vanaf 11 december in de bioscoop.

Categorie: Divers | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.