www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: LOS Muziektheater, Arjen Lubach, Sjaak Bral

Fok.nl is een avondje meegelopen met LOS Muziektheater.
Foto’s: een avondje LOS

Arjen Lubach wint de Crimezone Debuutprijs voor zijn roman IV, over een wiskundige die na de dood van haar vader op een groot staatsgeheim stuit. De jury noemt het boek ‘goed geschreven, intelligent en spannend: het vraagt om een spoedig vervolg’.
meer info

Het is onzeker of de bouw van een Popexperience in de haven van Scheveningen doorgaat. Het lukt de initiatiefnemers niet om voldoende geld bij elkaar te krijgen voor een popmuseum in Scheveningen. Sjaak Bral is één van de mensen achter het project.
meer info

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.