www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Comedy Central 24 uur per dag

rtv-comedycentral2Vanaf vandaag zendt Comedy Central 24 uur per dag uit. Eerder was Kindernet elke ochtend tussen 6 en 9 uur te zien op het kanaal van Comedy Central. Aanleiding voor het besluit van moedermaatschappij Be Viacom was het groeiende marktaandeel van Comedy Central.

Maurice Hols, General Manager Comedy & Entertainment: “De zender die zes jaar geleden succesvol in Nederland werd ge├»ntroduceerd heeft de laatste jaren een sterke groei doorgemaakt. De zender behaalt record na record en zit in het meest succesvolle jaar sinds de lancering. Ik ben erg trots dat Comedy Central zo is gegroeid. We gaan met het team aan de slag om de 24-uurs zender optimaal neer te zetten. Dit geeft ons de mogelijkheid om een nog breder aanbod te gaan aanbieden dat nog meer aansluit op de vraag van onze fans.”
www.comedycentral.nl

Categorie: Op tv | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.