www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Oudejaarsconference voor christenen

De christelijke tv-zender Family7 komt vanaf dit jaar met een oudejaarsconference. De aftrap is met een conference van cabaretier Rob Favier. De conference wordt opgenomen op 20 december en wordt op oudejaarsavond uitgezonden. Directeur Dolf van de Vegte: “Het is in Nederland een gebruik om een conference uit te zenden en dan past het op een christelijke familiezender om in een gezellige familieavond te voorzien.”

“Vroeger hadden we een Wim Kan en daar genoot iedereen van. Als christenen hebben we een enorme creatieve bron en we moeten vanuit die Bron worden ge├»nspireerd. God is ook een God van humor. Daarom wil Family7 met deze avond een verantwoord avondje familieplezier op de buis brengen”, zegt de Family7-directeur.
meer bij kerknieuws.nl

Categorie: Op tv | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.