nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Finalisten 27e Groninger Studenten Cabaret Festival bekend

Zojuist zijn de finalisten van het Groninger Studenten Cabaret Festival bekendgemaakt. Tom Lash, Wolter Weulink en Kirsten van Teijn spelen vrijdagavond in een uitverkochte Stadsschouwburg in Groningen om de jury- en publieksprijs. De presentatie is in handen van Jan Jaap van der Wal en het gastoptreden is van Ernst van der Pasch.

Dit jaar wordt de 27e editie van het festival georganiseerd. Onder de eerdere winnaars zijn artiesten als Theo Maassen, Jochem Myjer, Schudden, Eric Koller en Ajuinen en Look (Mike Bodde en Thomas van Luyn).

Voor meer info:
www.gscf.nl

Categorie: Festivals | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.