nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Auto-immuun ziekte geconstateerd bij Hans Sibbel


Bij Hans Sibbel (Lebbis) is een auto-immuun ziekte geconstateerd. De komende periode worden er vervolgonderzoeken opgestart. Op verzoek van de artsen staakt Sibbel voorlopig alle activiteiten om zichzelf rust te gunnen.

De theatervoorstellingen die tot en met januari 2014 gepland stonden, worden geannuleerd. In afwachting van de resultaten van de onderzoeken wordt op een later tijdstip besloten over de theatervoorstellingen vanaf februari t/m mei 2014.

Ook zal het nieuwe televisieprogramma ‘Economische Zaken’ vooralsnog niet doorgaan. De VARA en Nederland 2 beraden zich op een alternatief. Ook wordt onderzocht of het programma ‘EZ’ in een andere vorm een doorstart kan maken.


foto: Jaap Reedijk

Categorie: Afgelasting | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.