nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Mini & Maxi, Erik van Muiswinkel, De Dino Show

Zaterdag blikt het kleinkunst-duo Mini & Maxi, bestaande uit Karel de Rooij en Peter de Jong, in het televisieprogramma Opium terug op een lange en veelzijdige carriere. Zondag ontvangen De Rooij en De Jong de Blijvend Applaus Prijs 2013. Erik van Muiswinkel becommentarieert het culturele nieuws van deze week en Sandra van Nieuwland treedt op. Nederland 2, 22.40 uur.

Zondag start het vijfde seizoen van De Dino Show, de late night show met Jandino Asporaat.
Te gast in deze eerste uitzending: zangeres Berget Lewis, hiphopartiest Mr. Probz en stylist Fred van Leer. Daarnaast nieuwe sketches en natuurlijk FC Kip. Met nieuwe typetjes: Team Kaketoe en Roy Donders. Nederland 3, 22.15 uur.

Categorie: Op tv | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.