nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Premièretijd: Thomas van Luyn, Veronique Sodano

Een overzicht van de premières deze week, met: Thomas van Luyn, Veronique Sodano.

Thomas van Luyn – Thomas van Luyns smaakvol avondje uit
Premiere: De Kleine Komedie in Amsterdam, 29 nov 2013

Voor het eerst in acht jaar staat Thomas van Luyn weer solo in het theater. Tussen de glamour van zijn TV-werk en de mufheid van zijn Volkskrant-columns, mag hij even vrij ademhalen in de toverwereld van zijn podium. Een wereld die aaneenhangt van onzin en muziek.

Nog te zien tot en met 11 april 2014.
speellijst

Veronique Sodano – Sexy
Premiere: Diligentia in Den Haag, 29 nov 2013

Veronique is een lekker wijf! Dat is soms een zware last om te dragen (maak daar maar twee van), maar hé, iemand moet het doen! Gelukkig is ze ook nog super grappig, de beste zangeres van dit moment en buitengewoon bescheiden. De derde One Woman show van Diva* Sodano is een explosie van muziek, feelgood cabaret en spontane interactie waarin ze o.a. op zoek gaat naar antwoorden op de grote vragen des levens als: ‘Waartoe zijn wij hier op aarde en waarom is Jan Mulder nog zo veel op televisie.’

Nog te zien tot en met 25 april 2014.
speellijst

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.