nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

DVD-opname Anuar

Op zaterdag 21 december worden in het Rotterdamse Oude Luxor Theater DVD-opnames gemaakt van Anuars programma ‘Vastberaden’.

Voor meer info en kaarten a 10 euro:
www.luxortheater.nl

“Een snel lefgozertje, maar vooral een bijzonder charmante verhalen verteller met originele grappen. In zijn 4e show neemt hij je mee in een persoonlijk verhaal over zijn opa en het maken van keuzes. Anuar vertelt dat hij momenteel de droom van zijn opa leeft. Zijn opa maakte een keuze en was niet bang voor de gevolgen. Hij had een visie en plan voor zijn kleinkinderen. Waar zijn opa vocht voor vrijheid in de oorlog, staat Anuar 80 jaar later op een podium met een microfoon als vrijheid.”

Categorie: Divers | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.