www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Ramses – Verhalen Bij De Muziek

2009-12-01-shaffy-jaapreedijk

Het Radio 5-programma De Sandwich van Jacques Klöters eert Ramses Shaffy. Zes schrijvers zijn gevraagd een verhaal te schrijven geïnspireerd door de muziek van Shaffy. De schrijvers zijn Franca Treur, Gustaaf Peek, Joost Zwagerman, Manon Uphoff, Herman Brusselmans en Ronald Giphart.

Ramses – Verhalen Bij De Muziek is te horen op de vrijdagen 6, 13, 20 en 27 december 2013 en de zondagen 5 en 12 januari 2014 op Radio 5 Nostalgia in het programma De Sandwich tussen 10:00 en 12:00 uur.
meer info
foto: Jaap Reedijk

Categorie: Op de radio | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.