www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Griffioen Zuidplein Cabaret Festival: inschrijving geopend

2012-03-02-elk-gzcfTalenten kunnen zich vanaf heden aanmelden voor het Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival. De achtste editie van het festival wordt georganiseerd door de Griffioen in Amstelveen en Theater Zuidplein in Rotterdam. Het festival richt zich op het scouten van (onbekend) cabarettalent en biedt hen een springplank naar de grotere landelijke cabaretfestivals.

De auditie vindt plaats op zaterdag 18 januari 2014 in De Griffioen te Amstelveen. Acht halve finalisten zullen op donderdag 06 en vrijdag 07 februari 2014 in Theater Zuidplein strijden om een finaleplaats. Kandidaten kunnen zich inschrijven tot en met zondag 12 januari 2014 via:
www.griffioenzuidpleincabaretfestival.nl

Eerdere finalisten/winnaars van het festival: o.a. René van Meurs (winnaar jury- en publieksprijs Cameretten 2012, Comedytrain), Dara Faizi (winnaar jury- en publieksprijs Groninger Studenten Cabaret Festival 2010), Kirsten van Teijn (winnaar jury-, publieks- en persoonlijkheidsprijs Groninger Studenten Cabaret Festival 2013), Wouter Monden (winnaar Culture Comedy Award 2010) en Felix Heezemans (winnaar Culture Comedy Award 2011).

Categorie: Festivals | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.