www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nieuwe aspirant-leden Comedytrain

In Toomler vond afgelopen zondag de jaarlijkse auditie plaats. De beste deelnemers aan het Open Podium van afgelopen seizoen traden op voor een zaal vol comedians, en voor publiek. Van de 7 auditanten zijn er 2 aangenomen: Jeroen Leenders en Janneke de Bijl.

Deze comedians kun je nu regelmatig gaan zien in de line-up van de Comedytrainshows op donderdag, vrijdag en zaterdag. Zij gaan een traject in als aspirant-lid van Comedytrain. Na een jaar wordt besloten of ze officieel lid worden van Comedytrain.

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.