nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Amerikaanse comedian Lewis Black komt naar de Benelux

De Amerikaanse stand-up comedian Lewis Black komt in juni naar België en Nederland met zijn nieuwe show The Rant is Due. Op 2 juni in Antwerpen, gevolgd door Rotterdam (6 juni), Groningen (8 juni) en Amsterdam (9 juni).
bestel kaarten (public tickets)

In 1992 bezocht Black Nederland in het kader van de ‘New York Comedy Nights’. Sindsdien kwam hij enkele malen terug. In 2007 sprak Zwartekat.nl met hem over zijn begintijd als toneelschrijver en stand-up comedian, The Daily Show en ander tv-werk.
beluister het interview

De 65-jarige Lewis Black is voornamelijk bekend om zijn boze tirades waarin hij de spot drijft met politiek, religie, trends en culturele fenomenen. In de Verenigde Staten brak hij door met zijn wekelijkse bijdrage voor het satirische programma The Daily Show. Ook presenteerde de ervaren komiek Comedy Central’s Lewis Black’s root of all Evil waardoor zijn populariteit onder het grote publiek nog verder groeide. Black was regelmatig te gast bij Oprah Winfrey en Jay Leno en won tevens een Grammy Award. Ook deed hij stand-up comedy op het jaarlijkse persdiner van president Obama.

Categorie: International | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.