www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Claudia de Breij, Veldhuis en Kemper, Alex Agnew, Bro’s before Ho’s

De Musical Awards hebben de Award Award van 3FM gewonnen. Dat maakte Claudia de Breij bekend in haar radioprogramma op de zender. De verkiezing was georganiseerd door de cabaretière en dj. De ludieke prijs is bedoeld voor de beste awardshow van Nederland.

Veldhuis & Kemper zijn toegevoegd aan de line-up van Holland Zingt Hazes. In de Amsterdamse Ziggo Dome zingen zij reportoire van André Hazes. De tweede editie van Holland Zingt Hazes vindt plaats van 28 tot en met 30 maart.

Alex Agnew gaat zijn shows als download verkopen via zijn website. Om te beginnen met zijn afscheidsshow The Legend Ends.
meer info

De Nederlandse komedie Bro’s Before Ho’s, met onder meer de cabaretiers Daniël Arends, Henry van Loon en Theo Maassen, is donderdag de honderdduizend bezoekers gepasseerd. Dat is goed voor een status van Gouden Film.
tip: Peter

Categorie: Divers, Prijzenfestival | Meer over: , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.