nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Blue Monday Conference met o.a. Mike Boddé en Dolf Jansen

Op maandag 20 januari is het Blue Monday. Volgens experts de meest depressieve dag van het jaar. Aanleiding voor Ziggo, Comedy Central en Bunker Theaterzaken om de handen ineen te slaan om deze dag een positief karakter te geven en hiervoor een speciale comedy conference samen te stellen.

Onder andere Mike Boddé en Dolf Jansen zullen meewerken aan deze conference onder de bezielende begeleiding van regisseur Kees Prins. Meer namen worden bekendgemaakt.

De Blue Monday Conference wordt uitgezonden op Comedy Central Extra, in januari gratis beschikbaar bij Ziggo als Zender van de Maand op digitaal Kanaal 12. De Blue Monday conference wordt geproduceerd door Bunker Theaterzaken.

Categorie: Op tv | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.