www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Arbi et Orbi: comedy in Londen

De Vlaamse stand-up comedian Arbi El Ayachi reist voor Canvas naar London, om er de comedyscene in te duiken. Geen enkele andere stad ter wereld telt meer comedy clubs en comedians per vierkante kilometer. El Ayachi wil niet alleen te weten komen wat London tot de hoofdstad van de comedy maakt, maar wil ook ontdekken of hij zelf in die scene zou passen.

Te zien op woensdag 25 december om 21.50 uur en de herhaling is te zien op zondag 29 december om 20.15 uur.

El Ayachi bezoekt het theater district, observeert de Londenaars in hun doen en laten en laat zich inspireren door de vibe van de stad. Hij spreekt met verschillende comedians die er al jaren wonen, woont een open mic bij en treedt uiteindelijk zelf op in de Comedy Store, de oudste en meest bekende comedy club van London.

Categorie: Op tv | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.