nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Finalisten Griffioen Zuidplein Cabaret Festival bekend

Finalisten van het achtste Griffioen Zuidplein Cabaret Festival zijn bekend.

Tom Montfrooy en Emiel van der Logt zijn door de jury geselecteerd voor de finale. Het publiek mocht voor iedere halve finale een publiekslieveling kiezen en daarmee gaan ook Anne Neuteboom en Martijn Kardol door naar de finale.

De finale is op 14 maart in de Griffioen in Amstelveen.

Het festival richt zich op het ontdekken van cabarettalent en wil hen een springplank bieden naar de grotere landelijke cabaretfestivals. Eerdere finalisten/winnaars waren o.a. Rene van Meurs (winnaar Cameretten 2012), Dara Faizi (winnaar Groninger Studenten Cabaret Festival 2010), Wouter Monden (winnaar Culture Comedy Award 2010), Felix Heezemans (winnaar Culture Comedy Award 2011) en Kirsten van Teijn (winnaar jury-, publieks- en persoonlijkheidsprijs Groninger Studenten Cabaret Festival 2013).
www.griffioenzuidpleincabaretfestival.nl

Categorie: Festivals | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.