www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Hommage Radio 5 aan Wim Sonneveld

Radio 5 Nostalgia presenteert op woensdag 5 maart in Koninklijk Theater CarrĂ© Amsterdam: ‘Sonneveld, een hommage’. Op 8 maart is het 40 jaar geleden Wim Sonneveld overleed. Een verteller neemt het publiek aan de hand van verhalen, liedjes en anekdotes mee door het bewogen leven van Sonneveld.

De cast van Sonneveld de Musical, Rob de Nijs en Karin Bloemen zingen onder andere ‘Het Dorp’, ‘Aan De Amsterdamse Grachten’, ‘Catootje’ en ‘Moeder, Ik Wil Bij De Revue’. Op vrijdag 7 maart zendt Radio 5 Nostalgia ‘Sonneveld, een hommage’ uit van 14.00 tot 16.00 uur.

Categorie: Op de radio | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.