www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Acda en De Munnik stopt als duo

Thomas Acda en Paul de Munnik stoppen aan het eind van hun komende theatertour als duo. Dat maakten ze vanavond bekend bij De Wereld Dendert Door. Ze geven te kennen na bijna twintig jaar samen muziek, theater en cabaret maken toe te zijn aan nieuwe uitdagingen.

Acda en De Munnik maakte in totaal acht studio-albums en brachten daarnaast meerdere live-concerten en theaterprogramma’s uit op CD en DVD. Vorig jaar werd het duo nog onderscheiden met de Radio 2 Mijlpaal.
Acda en De Munnik bij DWDD, 4 mrt 2014

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.