nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

De Open BAC is terug

Sinds september biedt het Betty Asfalt Complex onderdak aan het bekendste open podium van Amsterdam, de Open BAC. Vanavond wordt de nieuwe editie gepresenteerd door Daniƫl Arends.
meer info

Elke dinsdag is er weer een bijzonder gevarieerde avond waar amateurs en professionals 15 minuten het podium bestreden. De gehele avond wordt elke week gepresenteerd door een andere presentator en muzikaal omlijst door het vaste Open Combo, die wekelijks ook een gastmuzikant uitnodigt.

Wil je zelf in de Open B.A.C optreden? Neem dan contact op met Ben Lansink:
06-51515744 of stuur een mail naar lansinkben@gmail.com.

Eind 2012 moest Theater De Engelenbak sluiten vanwege een subsidiestop. Daarmee leek er na 37 jaar ook een eind te komen aan het wekelijkse open podium, de Open Bak. Tientallen, inmiddels professionele, cabaretiers, zangers en acteurs zoals Youp van ’t Hek, Brigitte Kaandorp en Paul de Leeuw ooit hun debuut in de Open Bak.

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.
Mastodon