nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Mini en Maxi mogelijk terug op het podium

Volgens Karel de Rooij, helft van het duo ‘Mini en Maxi’, is het zeer wel mogelijk dat zij een combeback maken op het podium. Bij regionale zender Omroep West vertelt hij dat ze zijn gevraagd om in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag het stokje van Paul van Vliet over te nemen. Daar verzorgt hij regelmatig matineevoorstellingen op zondag.

De Rooij: ‘We zijn gevraagd. We zijn al ver. Alleen het laatste stapje moet nog komen, dat wij na Paul het stokje overnemen.’

De Rooij vormde met Peter de Jong bijna veertig jaar lang het duo Mini en Maxi. In 2004 moesten ze stoppen vanwege een nekhernia van De Jong. Sindsdien hebben ze incidenteel op de planken gestaan, maar niet als het duo Mini & Maxi. Zo speelden ze in ‘Wachten op Godot’ en ‘The Sunshine Boys’. Ook was er sprake van dat ze zouden spelen in een kleinschalige musical over Dorus, bij wiens Rotterdamse cabaret ze ooit hun start maakten, maar uiteindelijk trokken ze zich terug.
via: Omroep West

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.