nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Terugluisteren: Woord.nl

Woord.nl is een platform voor verhalende radio. Naast het wekelijkse nachtelijke radioprogramma met archiefopnames biedt de website een flink aantal opnames aan.

In een uitzending van het mini-magazine Radiorama van reageren artiesten op Toon Hermans die kort daarvoor stelling nam tegen de zogenaamde wegwerp-artiest op de snel-consumerende TV- en platenmarkt. Zijn Seth Gaaikema, Eddy Christiani, Anneke Grönloh, Wim Ibo, Willeke Alberti, Conny Vandenbos, de Blue Diamonds, Lou van Rees, Alexander Pola, Conny Vink, Jan Blokker, Herman Hofhuizen en Dick Binnendijk, manager van Toon Hermans, het met Hermans eens?
22 nov 1971

In een uitzending van Radiorama in januari 1972 vertellen Seth Gaaikema, Paul van Vliet, Fons Jansen en Jasperina de Jong over hun vak, het “ster zijn” en hun voorbeelden: de Grote Drie. Wim Sonneveld en Toon Hermans spreken op hun beurt over hun werk en hun vier jonge collega’s.
10 jan 1972

Eerste deel van een radio-documentaire van de VPRO over de Amerikaanse komieken Stan Laurel en Oliver Hardy, oftewel ‘De dikke en de dunne’.
9 feb 1990

Categorie: Multimedia | Meer over: , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.