nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Sara Kroos, Liesbeth List en anderen zingen met Metropole Orkest

IKON viert Pinksteren met een groot concert van het Metropole Orkest en met optredens van bekende artiesten. Artiesten als Sara Kroos, Liesbeth List, Niels Geusebroek, Giovanca, Karsu en Typhoon, Edsilia Rombley, Martijn Fischeren de 3J’s zingen vanuit hun persoonlijke inspiratie om zo te laten zien wat Pinksteren voor hen betekent.

Opgenomen in De Melkweg te Amsterdam worden tijdens het concert ‘In vuur en vlam’ liedjes ten gehore gebracht uit o.a. het nieuwe Liedboek. Zo zingt Sara Kroos een prachtige versie van ‘Swing Low Sweet Chariot’. De avond wordt gepresenteerd door Annemiek Schrijver en wordt 1e Pinksterdag op zondag 8 juni om 23:00 uitgezonden op Nederland 2.

Categorie: Op tv | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.