nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Video: Samba Schutte, Edo Berger

Recent doken Nederlandse comedians op in zeer goed bekeken filmpjes op Youtube.

Samba Schutte won in 2006 het Leids Cabaret Festival en vertrok na zijn eerste avondvullende voorstelling naar Amerika. Daar is hij werkzaam als comedian en acteur. Zo is hij bijvoorbeeld te zien in een promo-video voor de game Watchdogs. Ruim 11 miljoen views in 9 dagen tijd!

Overigens is Schutte komend seizoen weer te zien in Nederland met een nieuw cabaretprogramma, Je Maintiendrai.

Cabaretier en comedian Edo Berger is te zien in de video ‘If Gay Guys Said the Shit Straight People Say…’ van de Engelstalige comedian Daniel-Ryan Spaulding. De video is inmiddels opgepikt door populaire Amerikaanse website als Boingboing.net en de Huffington Post. Iniddels ruim 800 duizend keer bekeken.

Categorie: Video | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.