www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Schager Cabaretfestival zoekt deelnemers

In oktober start het Schager Cabaretfestival. In twee voorronden en twee halve finales krijgen de deelnemers de kans door te dringen tot de grote finale op 12 december in KDanz. De voorronden worden gehouden in het Scagontheater.

Karin Bloemen. Bianca Krijgsman, Eric Koller en Michel Drenthe, cabaretiers met Schager roots, zijn de ambassadeurs van dit voor de regio nieuwe initiatief. Belangstellenden kunnen meer informatie vinden via:
www.schagercabaretfestival.nl

Na de voorrondes en de halve finales krijgen de deelnemers via workshops trainingen voor verbetering van hun optredens. De organisatie noemt vlieguren maken als twee van de kernwoorden bij de opzet van het festival. Het bestuur wil na de finales zoveel mogelijk optredens voor de talenten regelen.

Categorie: Festivals | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.