www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Transfernieuws: Johan Goossens

Johan Goossens stapt over van De Zee Theaterproducties naar impresariaat WallisFinkers. Hij sloot zich aan bij De Zee na zijn winst op het Groninger Studenten Cabaret Festival in 2006. Wallis Finkers zal zijn nieuwe voorstelling ‘Daglicht’ aan theaters aanbieden voor het seizoen 2015/2016.

Marijke van der Zee over het vertrek van Goossens: “Ik betreur het enorm dat Johan, na ruim zeven jaar met succes voor hem gewerkt te hebben, nu bij mij weg gaat. Hij begon nu juist te oogsten met volle zalen en lovende recensies. Ik hoop voor Johan dat hij deze lijn weet voort te zetten.” Johan Goossens over zijn overstap: “Ik heb een goede tijd bij De Zee gehad, maar het was tijd voor een overstap.”

Categorie: Transfernieuws | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.