www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Comedy Central presenteert: Reginald D Hunter, Todd Barry

Reginald D Hunter

Een goede start van een mooi buitenlandse comedyseizoen. In september en oktober presenteert Comedy Central in samenwerking met Pias Comedy onder meer Reginald D Hunter en Todd Barry.

Op 23 september speelt de Amerikaanse comedian Reginald D Hunter in Amsterdam bij Boom Chicago. Zijn soms wat controversiele, maar intelligente grappen vertelt hij zo laidback dat ze extra goed aankomen. Hij is regelmatig te gast in Britse tv-shows als Never Mind The Buzzcocks, QI, Have I Got News For You, 8 Out Of Ten Cats en de Graham Norton Show. De kaartverkoop is inmiddels gestart.
meer info en kaarten


De Amerikaanse stand-up comedian Todd Barry zal op 20 oktober optreden in Amsterdam bij Boom Chicago. Todd Barry werd bekend met zijn rol in Flight Of the Conchords en zijn twee Comedy Central specials. Hij valt op door met zijn kalme ‘deadpan’ presentatie grap op grap te stapelen. De kaartverkoop voor deze show start vandaag.
meer info

Categorie: International | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.