www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Roman ‘Magnus’ van Arjen Lubach wordt hoorspel

Arjen Lubach hoorspel Magnus

Momenteel vinden de opnames plaats voor het hoorspel Magnus, gebaseerd op de roman van Arjen Lubach (creatieve duizendpoot, ex-Op Sterk Water). Anna Drijver, David Lucieer en Egbert Jan Weeber gaan de hoofdrollen inspreken van de hoorspelversie. Ook Jaap Spijkers, Lottie Hellingman en 3FM-dj’s Timur Perlin en Paul Rabbering werken mee aan het project.

Magnus vertelt over de dolende twintiger Merlijn Kaiser (Lucieer) die er achter komt dat er in een Zweeds pretpark vreemde uitgaven worden gedaan met zijn creditcard. In plaats van zijn kaart te blokkeren, gaat hij op onderzoek uit in Zweden. Het incident blijkt te maken te hebben met een gebeurtenis uit zijn verleden.

De hoorspelversie van Magnus is een initiatief van de Landelijke Stichting voor Blinden en Slechtzienden. De organisatie bestaat in oktober 150 jaar en wil daarom haar doelgroep een cadeau aanbieden.
via: Nu.nl; foto: Arjen Lubach

Categorie: Divers | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.