www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kees Torn terug in het theater, vormt duo met Onno Innemee

Kees Torn, Onno Innemee

Nieuws waar wij op de redactie erg blij van worden. Kees Torn keert terug in het theater! Hij gaat in het seizoen 2015/2016 een voorstelling maken met Onno Innemee.

Torn won in 1999 de Annie MG Schmidt-prijs voor het beste theaterlied voor zijn lied ‘Streepjescode’. Voor zijn programma ‘Dood en verderf’ ontving hij in 2007 de Poelifinario, de prijs voor het meest indrukwekkende programma van het seizoen. In mei 2012 nam hij afscheid als cabaretier.

De heren kennen elkaar al langer en werkten veelvuldig samen. Zo was Onno Innemee de vaste regisseur van Torns cabaretprogramma’s en schreef Torn teksten en muziek voor Innemees cabaretgroep Basterd en tekstbijdragen voor diens latere soloprogramma’s. In 2008 vormden ze samen met Mike Boddé de cabaretgroep C3.
foto: Suzan van de Roemer; bewerking zwartekat.nl

Categorie: Divers | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.