www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Comedy Central presenteert: Whitney Cummings

Whitney Cummings

De Amerikaanse stand up-comedian Whitney Cummings komt naar België en Nederland. Op zondag 19 oktober speelt ze in het Zuiderpershuis in Antwerpen en op dinsdag 21 oktober in Boom Chicago in Amsterdam. De avonden worden gepresenteerd door Comedy Central, in samenwerking met Greenhouse Talent.

“Whitney Cummings heeft de looks van een model, maar klinkt wonderbaarlijk genoeg als een havenarbeider zodra ze begint te praten. Door deze bijzondere combinatie van schoonheid en vulgair taalgebruik is de Amerikaanse comédienne uniek in haar soort.”

Cummings was meerdere keren te zien tijdens de roasts op Comedy Central. In 2010 werd daar haar eerste comedy special ‘Money Shot’ uitgezonden. Nadien kreeg ze haar eigen NBC sitcom ‘Whitney’ en is ze co-creator en executive producer van de sitcom ‘2 Broke Girls’.

meer info en kaarten Antwerpen
meer info en kaarten Amsterdam

Categorie: International | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.