www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Comedy Central presenteert: Eddie Griffin

eddie-griffin

De Amerikaanse comedian Eddie Griffin komt naar Nederland voor twee optredens. Op maandag 10 november is hij te zien in Theater Zuidplein in Rotterdam en op donderdag 20 november in de Rabozaal van de Amsterdamse Melkweg. De avonden worden gepresenteerd door Comedy Central en FunX, in samenwerking met Greenhouse Talent.

Griffin kreeg zijn doorbraak als voorprogramma van Andrew Dice Clay tijdens een show in het immense Madison Square Garden, waarna hij te zien was in Def Jam Comedy. Bij het grote publiek brak hij door met zijn rol in de Chapelle Show en de sitcom ‘Malcolm & Eddie’.

Voor kaartverkoop Theater Zuidplein:
www.ticketmaster.nl

Voor kaarverkoop Melkweg:
www.melkweg.nl

Categorie: International | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.