www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Tig Notaro komt naar Nederland

Tig Notaro

Update: verplaatst naar 3 september.
Woensdag 3 september 2014 geeft de Amerikaanse comedian Tig Notaro een eenmalig optreden in de Amsterdamse comedyclub Toomler met haar nieuwe programma ‘Boyish Girl Interrupted’. De kaartverkoop start woensdag.
www.toomler.nl

Vorig jaar werd zij vorig jaar voor haar cd ‘Live’ genomineerd voor een Emmy Award. In dat programma praat ze over haar recente diagnose van kanker en het plotselinge overlijden van haar moeder. Niet eerder kwamen humor en ernst zo mooi bij elkaar.


In eigen land wordt zij door collega’s zoals Louis CK en Sarah Silverman gezien als een van de meest eigenzinnige en grappige comedians. Ze is een graag geziene gast bij talkshows als Conan O’Brien. Bij het radioprogramma This American Life zorgde ze voor grote hilariteit met haar verhaal over de ontmoetingen met de zangeres Taylor Dayne.

Categorie: International | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.