www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Veldhuis en Kemper

RTL4 zendt vanavond de tv-registratie uit van ‘Dan maar niet gelukkig’ van Veldhuis en Kemper, om 22.00 uur.

“Of het nu komt door die megabonus, de meditatiecursus in het buurthuis, een geheime affaire, dat 6e kind of allemaal tegelijk, het maakt niet uit; als je maar gelukkig bent. En zo niet; aan de bak! Nog nooit waren er zoveel zelfhulpboeken en cursussen over relationeel ontslakken, babyfluisteren, bloedgroepmeditatie, mega mindfullness, girlpoweryoga, supersnel onthaasten, dansen met je innerlijke zelf en vegetarische erotiek. En nog nooit zaten er zoveel Nederlanders aan de antidepressiva of op de bank bij een psycholoog.”

Komend seizoen staan ze in het theater met ‘Of de gladiolen’.
speellijst

Categorie: Op tv | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.